The studio, who in the past has created light harps, balloon domes, and more, situated their projection-mapped project within two opposing tunnels. Built into a round curved wall to allow the projection to play with the viewer’s perspective, the project appears acutely square, framed in black paint to create the optical illusion that it’s floating in space. As for the visuals, “The content is fully generative, random and infinite. Every decision the software takes has a certain probability and random amounts, so [it’s] never the same.” Finally, the content is synched up with a dark, foreboding soundtrack that changes with each configuration. The end result, as shown below, is mesmerizing.

95be0bf0ed3a80e70e2fecf5fcda376c

via http://thecreatorsproject.vice.com/en_uk/blog/lose-yourself-inside-an-infinite-digital-wormhole